Despre Noi

Castelul Copiilor din Tei - Gradinita Particurara & AfterSchool
 • Bine Ati Venit la Gradinita Noastra.

  Gradinita Particulara Castelul Copiilor din Tei

  Gradinita Castelul Copiilor din Tei este o gradinita care foloseste experienta castigata de catre personalul ei in multi ani de activitate, functionand intr-o cladire noua, cu dotari la standarde europene, cu sistem de supraveghere video conectat la internet, astfel puteti vedea in orice moment ce face copilul dumneavoastra la gradinita. Salile de clasa sunt personalizate, fiecare grupa desfasurandu-si activitatea intr-o sala amenajata in functie de varsta. Gradinita asigura zilnic asistenta medicala si psihologica, precum si personal calificat de ingrijire si supraveghere. Asigura, la cerere, transportul copiilor la si de la gradinita dupa un program riguros stabilit in functie de zona in care copilul locuieste. Mancarea pe care copiii dumneavoastra o servesc in gradinita este pregatita in bucatarie proprie, care respecta cu strictete normele europene de igiena, iar meniul zilnic este atent alcatuit si supravegheat de un medic nutritionist.

 • Vacante

  Gradinita Castelul Copiilor este deschisa si in timpul vacantelor scolare, desfasurandu-si activitatea dupa un program bogat in activitati recreative si de relaxare specifice varstei, exceptie facand sarbatorile legale care sunt declarate libere prin lege. La alegerea parintilor, copiii au 2 saptamani de vacanta de vara in perioada 1 iulie – 1 septembrie. In aceasta perioada nu se percepe taxa de scolarizare.

  • Dan Maican
   Administrator Gradinita

   Am infiintat aceasta Gradinita din dorinta de a oferi un program bogat in activitati educationale, care sa se desfasoare intr-un mediu recreativ si relaxant, specific fiecarei varste.

  • Petcu Elena
   Asistenta

   Sanatatea si dragostea pentru copii ma fac fericita. Imi doresc sa am grija din punct de vedere medical de copii Dvs.

 • Cum ma inscriu la Castelul Copiilor din Tei?